29 март 2009

Ивана с "Пий едно" в “Planeta Payner Hit Mix”

Ако си представите 18 от най-добрите парчета, създавани напоследък, ако те са събрани на едно място, но и звучат като едно, защото се слушат на един дъх, как бихте нарекли тази взривоопасна компилация?
Естествено "Planeta Payner Hit Mix". Е, имате я.
18-те убийствени хитови парчета са умело миксирани от младия, но амбициозен DJ Аски в най-новия микс-проект на музикална компания Пайнер. Тази адреналинова смес превръща всяко кътче и всеки купон в дискотека. Това е компилация за която сте си мечтаели, но не сте допускали, че е възможна - 18 перфектни парчета, които няма да се уморите да слушате отново и отново. Нещо повече - някои от тях се появяват за пръв път на аудио носител:
- Супер хитовия ремикс на Миро "Губя контрол, когато", по който е заснет и скандалния му видеоклип.
- Новият хит на Преслава "Червена точка", предизвикал толкова спорове след представянето си в зала №1 на НДК.
- "Сметки от миналото" на Джена.
- "Защото те обичам" на Гергана В микс-компилацията "Planeta Payner Hit Mix"

В микса Ивана е включена с един от последните й хитове- "Пий едно".Разполагате и с най-горещите хитове на Галена, Анелия, Бони, Райна, Камелия, Илиян, Емилия, Мария, Андреа.
Майсторът на микса DJ Аски е в музикалния бранш от десет години. Интереса към музиката и диджейската работа е "прихванал" от баща си, който също е професионален DJ. DJ Аски е работил в различни дискотеки сред които и в столичния "Планета Пайнер Клуб - център". В "Планета Пайнер Клуб"- Димитровград е от стартирането му през 2008 година. "Planeta Payner Hit Mix" е първата компилация миксирана от DJ Аски.